Ultimele stiri

Operatorii de cablu au pus stăpânire pe oraș! De ce Primăria nu le poate face nimic

lucrari

Operatorii de cablu își bat joc de trotuarele Timișoarei! Nici bine nu au fost finalizate lucrările Primăriei la mai multe trotuare din oraș, că aceștia le-au spart pentru a introduce cabluri în subteran.

Faptul că strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, fostă Borzeşti a fost spartă la puțin timp după ce a fost finalizată a ajuns la urechile primarului.

Acesta spune că deși nu este de acord cu modul în care „cabliștii” acționează, fizic nu îi poate obliga să-şi pună firele în subteran deodată cu cei de la alte firme de utilităţi şi nici nu poate aştepta după ei.

Noi nu putem să-i obligăm fizic. Cum să le impunem? Ei fac, dar nu fac când vrem noi. Şi dacă ei nu fac, noi ce facem? Stăm după ei? Zece ani? Nu-și fac de cap cu acordul Primăriei. Dacă ei nu își fac treaba, noi înseamnă că trebuie să stăm încurcați după ei? Noi ne vedem de treaba noastră”, a declarat Robu.

Edilul Timișoarei susține că este informat de către cetățeni că pe mai multe străzi din oraș se întâmplă lucruri similare, doar că, spune el, așa se lucrează peste tot, mai ales că finanțările vin pe filiere diferite.

“Nu poți să aștepți până când se fac lucrurile în ordinea firească, pentru că pierzi finanțările. Așa se lucrează peste tot, nu numai la noi, chiar dacă este cumva contrariant pentru bunul-simț. Sunt lucrări total diferite, finanțate pe filiere total diferite. Noi nu putem să stăm după ei, noi avem un anumit grafic în care vrem să punem lucrurile la punct în oraș. În momentul în care un operator privat are de efectuat ceva, efectuează și are obligația de a lasă totul așa cum a găsit. Necazul este că nu repară destul de prompt. De reparat vor repara cu toții”, a mai spus primarul Nicolae Robu.

Trotuarele sparte de operatorii de cablu se refac pe cheltuiala firmei care execută lucrările.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*