Ultimele stiri

Opt tablouri SPECTACULOASE din…capace de plastic, expuse pe strada pietonală Mărășești. De când le vor putea admira timișorenii

tablouri capace de plastic

Opt tablouri mozaic spectaculoase vor fi expuse pe strada pietonală Mărășești. Ineditele tablouri sunt realizate din capace de plastic la inițiativa Asociației EcoStuff România, care a realizat și podul din sticle de plastic peste Bega, în cadrul proiectului „Urban Intervention TM”.

„Urban Intervention TM presupune redarea temporară către comunitate a unor spații din Timișoara sub formă de artă mai mult sau mai puțin convențională. Proiectul presupune crearea a cinci instalații urbane folosind în special materiale reciclate, prin care dorim să atragem atenția asupra importanței protecției mediului și să-i încurajăm pe timișoreni să privească deșeurile ca resurse, pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității locale”, transmite Asociația EcoStuff.

Pentru realizarea celor opt tablouri au fost folosite peste 100.000 de capace. Ultimul tablou mozaic va fi finalizat în această săptămână, iar sâmbătă, 9 mai, toate cele opt tablouri vor fi expuse pe strada pietonală Mărășești, până în data de 24 mai.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*