Ultimele stiri

ORA PĂMÂNTULUI 2014: Care sunt oraşele din România ce vor concura pentru titlul de capitală a evenimentului

ora pamantului

Treisprezece oraşe din România s-au înscris în competiţia pentru titlul Capitala Earth Hour 2014, Ora Pământului urmând să fie marcată în acest an în 29 martie, în intervalul 20.30 – 21.30, prin stingerea luminilor şi diverse activităţi, informează WWF România.

Oraşele înscrise în competiţie sunt următoarele: Adjud, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Bucureşti, Craiova, Panciu, Râmnicu Vâlcea, Salonta, Satu Mare, Sighişoara şi Tulcea. Oraşul care se va remarca prin acţiuni variate şi cu impact în comunitate şi cu cel mai original program pentru evenimentul final Earth Hour din 29 martie va câştiga titlul de Capitală Earth Hour.

În cei doi ani anteriori în care a fost organizată această competiţie, titlul de Capitală Earth Hour a revenit oraşelor Bistriţa şi Timişoara.

Programată pentru 29 martie, în intervalul 20.30 – 21.30, Ora Pământului, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, continuă tradiţia stingerii luminilor în mod simbolic, dar se constituie, pentru instituţii, organizaţii şi cetăţeni într-o nouă oportunitate de a-şi arăta preocuparea pentru mediu şi capacitatea de mobilizare, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*