Ultimele stiri

Orban (PNL): Ruperea pactului de coabitare, un joc murdar al lui Victor Ponta

PNL

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că denunțarea pactului de coabitare cu președintele este un „joc murdar” pe care îl face premierul Victor Ponta pentru a păcăli populația că se luptă cu Traian Băsescu, scrie Agerpres.

„Decizia lui Victor Ponta, inspirată probabil de zgomotul valurilor mării unde se află sau de vecinătatea lui Traian Băsescu, care are vila lângă a lui Ponta, la mare, nu este altceva decât un nou joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al țării. Este o păcăleală servită populației cu unicul scop de a se legitima în mod fals ca adversar al lui Traian Băsescu. El nu este altceva decât o clonă a lui Traian Băsescu, un om care vrea numai să-l înlocuiască pe Băsescu și nu urmărește să lupte împotriva mizeriei aduse în viața publică de Traian Băsescu”, a spus Orban într-o conferință de presă.

Conform aceleiași surse, el a adăugat că niciunul dintre cei care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu la referendum nu trebuie să-l voteze pe Victor Ponta la prezidențiale, pentru că acesta i-a trădat semnând cu președintele un pact de coabitare, care este cu totul diferit de ce a apărut în opinia publică.

„Cred că singura anexă secretă a acestui pact este aceea prin care Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă președintele României, iar, probabil, Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Băsescu, așa cum de fapt Victor Ponta asigură atât cât poate imunitate pentru toți baronii cercetați de corupție din PSD. Victor Ponta nu poate să mintă la nesfârșit că se luptă cu Traian Băsescu, el trebuie, dacă vrea să ceară voturi la Președinție, să spună ce a făcut la guvernare, iar aici este din ce în ce mai evident că din ce în ce mai mulți români sunt nemulțumiți de felul în care guvernează Ponta”, a concluzionat Orban.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*