Ultimele stiri

Organizația Studenților din cadrul Universității de Vest din Timișoara, 25 de ani de existență

osut

Organizația Studenților din cadrul Universității de Vest din Timișoara (OSUT) împlinește 25 de ani de existență și tocmai de accea a organizat, în această perioadă, o serie de acțiuni pentru a marca acest eveniment important.

Astfel, prima acțiune a avut loc ieri, și anume o conferință intitulată „După 25 de ani de libertate: mișcarea studențească și sistemul educațional românesc – reforme, realitate și idealuri”, care și-a propus să analizeze evoluția sistemului educațional românesc din ultimii 25 de ani, situația actuală a acestuia.

Cel de-al doilea eveniment s-a desfășurat astăzi, este vorba despre Gala OSUT, moment în care s-au reunit toate generațiile de membri OSUT, toți foștii președinți ai organizației, împreună cu prieteni ai OSUT din întreaga țară, parteneri și colaboratori.

„Aniversarea a 25 de ani de la înființarea OSUT este un moment extraordinar, pe care trebuie să-l celebrăm cum se cuvine. Foarte puține organizații studențești din țară mai ajung la această vârstă anul acesta, aflându-ne într-un club foarte restrâns și select din acest punct de vedere. Ne bucurăm să avem alături de noi mulți lideri de marcă ai mișcării studențești din România, precum și reprezentanți ai universității, autorităților locale sau ministerului educației. OSUT a fost mereu una dintre cele mai importante organizații studențești din țară și vom demonstra în continuare ce înseamnă spiritul și tradiția OSUT. Vă așteptăm cu drag la toate evenimentele aniversare!”, a declarat Vlad D. Cherecheș, președinte OSUT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*