Ultimele stiri

Orza se retrage din PNȚCD Timiș

Adrian Orza

Adrian orza, unul dintre cei mai cunoscuți țărăniști din Timiș și-a anunțat demisia din PNȚCD. Acesta spune că va rămâne independent.

“În 19 septembrie am depus la Consiliul Local al municipiului Timișoara opțiunea mea de a deveni consilier local independent. M-a determinat să fac acest lucru atât situația politică generală, cât și cea din Consiliul Local, dar în mod special atmosfera fără precedent creată în PNȚCD Timiș. În ciuda eforturilor pe care le-am depus alături de alți colegi de a menține echilibrul, decența și respectarea regulilor, cei responsabili au decis să se îndepărteze de acestea și de toți cei care le-au apărat și susținut. Cu regret, după mai bine de 20 de ani, părăsesc, nu idealuri și principii în care am crezut și cred în continuare, ci doar o organizație de partid, care, sper, va reveni cândva, la locul pe care îl merită în eșichierul politic local”, se arata într-un comunicat de presă emis de Adrian Orza.

 Orza îi asigură pe cei aproape 30.000 de timișoreni care l-au votat să le fie primar că activitatea sa în Consiliul Local, așa cum a fost timp de peste 14 ani, va rămâne „transparentă, corectă și dedicată orașului nostru”.

„Administrație, nu politică!”, pentru mine nu a fost doar un simplu slogan electoral, ci o atitudine și un mod de lucru, așa cum va rămâne și în continuare”, mai spune Orza.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*