Ultimele stiri

OSCAR 2014: „12 ani de sclavie”, McConaughey, Blanchett şi Cuaron, favoriţii caselor de pariuri

Filmul „12 ani de sclavie”, actorii Matthew McConaughey şi Cate Blanchett şi regizorul Alfonso Cuaron sunt favoriţi la câştigarea principalelor premii Oscar din 2014, potrivit cotelor afişate de casele de pariuri online, care par să aibă ca „indicator” lista premianţilor de la gala Globul de Aur.

La categoria „cel mai film”, „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave” este creditat cu cele mai mari şanse să plece acasă cu cea mai râvnită statuetă a cinematografiei mondiale. Următorul film pe lista favoriţilor este SF-ul „Gravity”, care are cota 5,00, ce asigură un câştig net de 40 de euro la 10 euro pariaţi.

„Ea/ Her”, „Philomena” şi „Nebraska” sunt filmele creditate cu cele mai mici şanse să ia Oscarul pentru cel mai bun film.

Matthew McConaughey este considerat, tot conform caselor de pariuri, principalul favorit la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea din „Dallas Buyers Club”. Al doilea favorit este Leonardo DiCaprio, nominalizat cu cota 6,50 pentru prestaţia din „Lupul de pe Wall Street/ The Wofl of Wall Street”, în timp ce Christian Bale, protagonistul din „Ţeapă în stil american/ American Hustle”, este creditat cu cele mai mici şanse la câştigarea Oscarului – cotă 101.

Categoria „cea mai bună actriţă într-un rol principal” are, şi ea, o favorită certă: Cate Blanchett, cotă 1,03 pentru rolul din „Blue Jasmine”. A doua pe listă, după şansele acordate de casele de pariuri, este Amy Adams din „Ţeapă în stil american”, care are cota 15, afişată duminică de bet365.com.

Conform cotelor casei Gamebookers, Alfonso Cuaron are cele mai mari şanse să ia Oscarul pentru cel mai bun regizor – cota 1,05 -, în timp ce pelicula italiană „La Grande Bellezza” (cotă 1,25) pare să fi acontat deja premiul pentru cel mai bun film străin, potrivit caselor de pariuri, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*