Ultimele stiri

Ovidiu Drăgănescu revine în forță! Ce spune Nicolae Robu

draganescu

Ovidiu Drăgănescu ajunge iar în prim-planul vieții politice județene. El tocmai ce a devenit membru în Biroul Politic Teritorial al PNL Timiş, forul de conducere al filialei judeţene.

Cooptarea sa în structura de conducere a liberalilor timişeni a fost făcută chiar la insistențele primarului Nicolae Robu. De menționat este faptul că cei doi politician nu au aut o relația tocmai bună, dar se pare că această perioadă s-a încheiat.

În trecut Drgănănescu a fost preşedinte al PNL Timiş, și de asemenea a deținut fucția de prefect.

Cooptarea d-lui Ovidiu Drăgănescu în BPT Timiș al PNL nu are nimic spectaculos în spate. Pur și simplu ne-am întâlnit – și asta s-a petrecut absolut întâmplător – în benzinăria OMV de pe str. Cluj, unde eu am oprit în weekend să-mi spăl mașina personală, iar dl Drăgănescu bea o cafea / suc. Am petrecut cca 20 minute împreună, am stat de vorbă omenește, colegial și dl. Ovidiu Drăgănescu mi-a spus că ar vrea să se reactiveze politic. I-am replicat că nu-i nicio problemă, îl putem primi în Biroul Politic Teritorial ca personalitate, așa cum am procedat și cu dl. Paul Pîrșan, Rectorul USAMVBT, și cu Sorin Mușuroi, Decanul Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică, evident, personalități sub altă perspectivă decât el. S-a bucurat, iar joi la ședința BPT am pus în practica propunerea și asta-i tot!” a declarat Nicolae Robu, președinte PNL Timiș, despre revenirea lui Ovidiu Drăgănescu.

 

1 Commentariu pe Ovidiu Drăgănescu revine în forță! Ce spune Nicolae Robu

  1. Tatar Gheorghe // 21 iunie 2014 a 00:32 // Răspunde

    FOARTE BINE.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*