Ultimele stiri

(P) MedOzon, noua clinică de Ozonoterapie din Timişoara care face minuni pentru sănătatea ta. Cât de benefică este această metodă modernă de tratament FOTO

medozon

O terapie revoluţionară, nedureroasă, naturală, care te scapă de o mulţime de afecţiuni, este disponbilă şi la Timişoara, la Clinica MedOzon. Afecţiuni oncologice, reumatism, hernie de disc, diabet zaharat – acestea sunt doar câteva dintre problemele de sănătate de care medicii care lucrează în noua clinică deschisă în oraşul de pe Bega te pot trata. Mai mult, ozonoterapia este indicată şi în medicina estetică. Astfel, acest tratament minune le poate scăpa pe femei de celulită sau de ridurile de pe faţă.

medozon

Ce este ozonoterapia?

Ozonoterapia sau terapia cu ozon reprezintă o metodă naturală de vindecare, o terapie de-a dreptul revoluţionară, cu efecte pe termen lung. Ozonoterapia este folosită de peste 40 de ani în mai multe ţări din întreaga lume. La această metodă apelează chiar şi vedete precum Sharon Stone, Regina Angliei sau Zinedine Zidane.

„Principiul pe care se bazează tratamentul de ozonoterapie este stimularea regenerării organice prin reparaţia făcută din interior spre exterior. Orice ţesut vătămat prezintă o oxigenare deficitară. Prin tratamentul de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen şi ozon, ţesutului i se oferă, la nivel celular, elementul vital, esenţial pentru reparaţie şi revenire la starea mult dorită: de normalitate, de sănătate”, spune Ciprian Genes, medic specialist ozonoterapie şi fondatorul Clinicii MedOzon.

10984159_1048105418537623_5993199767292030888_n

MedOzon face minuni pentru sănătatea ta

Doctorii care lucrează în cadrul noii clinici deschise la Timişoara, care face minuni pentru pacienţii care-i trec pragul, au o bogată experienţă. Mai mult, reprezentanţii MedOzon sunt deschişi la orice terapii complementare care pot ajuta bolnavii. Printre cele mai populare terapii în rândul femeilor se numără „Liftingul vampirilor”, un tratament ideal pentru întinerirea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacere fermităţii gâtului, decolteului sau mâinilor.

Clinica MedOzon se dezvoltă. Pe lângă ozonoterapie, pacienţii pot găsi aici şi Medicină Internă, Dermatologie, Chirurgie Plastică, Psihiatrie, Medicina Muncii, Oftalmologie şi Masaj terapeutic. Clinica MedOzon îşi desfăşoară activitatea în sediul de pe str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25, din Timişoara.
Mai mult, medicii din Timişoara, indiferent de specializare, care doresc să-şi deschidă un cabinet, o pot face în cadrul clinicii MedOzon. Reprezentanţii clinicii anunţă că opt cabinete pot fi închiriate.

Informaţii suplimentare despre ozonoterapie, dar şi celelalte servicii medicale pe care Clinica MedOzon le oferă celor interesaţi se găsesc pe site-ul www.med-ozon.ro.

1 Commentariu pe (P) MedOzon, noua clinică de Ozonoterapie din Timişoara care face minuni pentru sănătatea ta. Cât de benefică este această metodă modernă de tratament FOTO

  1. grecu constantin // 11 august 2016 a 08:56 // Răspunde

    Fara reclama, fara cuvinte! Mergeti cu incredere la med ozon si nu veti regreta ozonul face minuni!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*