Ultimele stiri

(P) Președintele Orzanizatiei PMP Timis, av. Roxana Iliescu împreună cu întreaga echipă lansează un îndemn la vot către toți cetățenii bănățeni: Prezența face diferența!

doamna Elena Udrea

Pentru o Românie frumoasă, pe 2 noiembrie, votează Elena Udrea, poziția 6 pe buletinul de vot!

Ziua alegerilor este decisivă. România se află la răscruce. Are de ales între un viitor roșu, comunist și un viitor european, simbol al speranței și bunăstării.

Elena Udrea iubește România. Atunci când a avut ocazia, a demonstrat că poate îmbunătăți viața românilor. Cele peste 6000 de proiecte implementate cu succes și 100 000 de locuri de muncă sunt cartea sa de vizită, a unui politician onest, loial și cu o putere de muncă infinită. Printre proiectele din Timișoara care s-au demarat si cu ajutorul doamnei Elena Udrea se numără complexul rutier Michelangelo și reabilitarea zonei Cetate.

Pentru reindustrializarea țării, investiții în agricultură și locuri de muncă, votează Elena Udrea!

Elena Udrea vrea să facă din țara noastră o Românie frumoasă cu oameni senini, care au motive să zâmbească pe stradă. Asta înseamnă: lege și ordine, bunăstare, educație și oportunități pentru tineri, respect pentru bătrâni, șanse egale pentru femei, predictibilitate și deschidere pentru fime.

Pentru resetarea clasei politice din România și dizolvarea Parlamentului, votează Elena Udrea!

Elena Udrea poate să construiască onest și cu forțe proprii.

Elena Udrea respectă valori și principii sănătoase.

Elena Udrea muncește pentru o cauză, nu pentru baroni fără morală.

Elena Udrea va construi un altfel de viitor pentru România.

Pentru naționalizarea obiectivelor economice abandonate, votează Elena Udrea!

Independența Justiției, fundamentarea statului de drept, îngenuncherea sistemului securisto-comunist, depășirea definitivă a crizei economice și o strategie de politică externă pentru securitatea României sunt promisiunile Elenei Udrea pentru România.

2014_02_05_elena udrea 9_rsz

Pentru o Românie frumoasă în care fiecare român își dorește să trăiască, votează Elena Udrea, poziția 6 pe buletinul de vot!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*