Ultimele stiri

Paleuri cu stafide

Paleuri cu stafide

Ingrediente

300 g margarină
300 g făină
100 g stafide
1 pliculeţ cu zahăr vanilinat
esenţă de rom

Mod de preparare

Freci zahărul cu margarina până devine cremos, adaugi ouăle, unul câte unul, zahărul vanilinat, esenţa de rom şi amesteci în continuare. Adaugi stafidele, care au fost înmuiate în prealabil în apă călduţă, iar la sfârşit, pui făina. Amesteci totul foarte bine, până se formează un aluat potrivit de moale.

Pe o tavă unsă cu unt pui grămăjoare cu linguriţa, având grijă să păstrezi distanţa între ele, deoarece în timpul coptului, paleurile se lăţesc. Le dai la copt în cupto rul deja încălzit şi sunt gata când se rumenesc uşor pe margine. Le scoţi din tavă fierbinţi cu ajutorul unui cuţit, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*