Ultimele stiri

Paradă de maşini de epocă în centrul Timişoarei. Care au fost atracţiile Retroparadei Toamnei FOTO

Zeci de maşini istorice, motociclete, scutere sau camioane au putut fi admirate, astăzi, timp de trei ore, în Piaţa Victoriei din Timişoara. Asta pentru că Retromobil Club a organizat o nouă ediţie a evenimentului Retroparada Toamnei, care s-a bucurat de un real succes.

„La evenimentul Retroparada Toamnei din Timişoara pot fi admirate 40 de vehicule istorice, dintre care trei motociclete, două camioane pentru pompieri şi restul automobile. 17 maşini sunt din Serbia. Ca noutăţi avem două limuzine englezeşti, Daimler şi Rolls Royce, aproape toate maşinile venite din Serbia nu au mai fost expuse. De asemenea, inedită este şi o motocicletă italiană din anul 1953, care costă vreo 30.000 euro. Cele mai vechi maşini sunt din anii 1938 şi 1939, un Mercedes şi un DKV Autounion, amândouă au prins războiul”, a explicat Vlad Capotescu, reprezentant Retromobil Club.

De la ora 13.00, autovehicule istorice au putut fi admirate pe timişoreni şi pe străzile oraşului. Asta pentru că acestea au defilat în paradă pe principalele bulevarde din Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*