Ultimele stiri

Paradă de mașini de epocă, în centrul Timișoarei. Ce automobile au fost vedetele expoziției FOTO

masina de epoca

Deși vremea nu a ținut cu organizatorii noi ediții a evenimentului „Retroparada Primăverii”, timișorenii au luat cu asalt Piața Victoriei, între orele 10.00 – 12.30, pentru a admira aproape 30 de „bătrâne doamne” pe două sau patru roți.

IMG_8789Vlad Capotescu, organizatorul evenimentului „Retroparada Primăverii”, a anunțat că la Timișoara au fost expuse 28 de mașini istorice și două motociclete de epocă. „Cea mai veche mașină este un Auto Union din anul 1938. Avem o surpriză plăcută din partea ISU Banat care au venit cu două camioane de pompieri, sunt în perfectă stare de funcționare. Cele mai nou venite în Timișoara sunt un Buick Riviera din anul 1972, un Rolls Royce, un Jaguar și colecția de șase Dacii care este cea mai mare de până acum”, a explicat organizatorul acțiunii din Timișoara.

ISU Banat a participat pentru prima oară la eveniment cu două autospeciale fabricate în anul 1980, pe care încă le mai utilizează. IMG_8792

În jurul orei 12.30, mașinile de epocă au pornit în paradă pe străzile orașului și s-au oprit la Sânnicolau Mare, unde a avut loc o altă expoziție de automobile istorice, în cadrul căreia au fost expuse aproximativ 40 de mașini.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*