Ultimele stiri

Parada femeilor cochete pe biciclete, la Timișoara FOTO

cochete pe biciclete

Sute de timișorence și-au dat întâlnire, astăzi, în parcarea Timco de pe strada Circumvalațiunii, de unde au pornit într-o pedalare pe străzile orașului. „Verde pentru biciclete” a organizat, în această dimineață, o nouă ediție a acțiunii „Cochete pe biciclete”, care s-a bucurat de un real succes. Aproximativ 500 de participanți, majoritatea femei, dar și copii și bărbați s-au plimbat pe două roți prin Timișoara.

Acțiunea a fost dedicată femeilor cochete care adoptă bicicleta ca mijloc de transport aproape în fiecare zi. Astfel, participantele s-au îmbrăcat cât mai elegant, și-au pus flori în păr sau în coșurile bicicletelor. De asemenea, câteva dintre timișorencele participante au venit îmbrăcate în ie sau chiar în costume populare autentice din Banat. De altfel, cele mai cochete bicicliste au fost premiate înainte de a pleca la plimbare.

Participanții au parcurs traseul Platforma Timco –Str. Circumvalațiunii- Str. Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Bulevardul Republicii – Strada Gării – Strada Gheorghe Pop de Băsești – (Podul Muncii) – Bulevardul Iuliu Maniu – Calea Șagului – Bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor 1989 – Strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Bulevardul 3 August 1919 – Parcul Poporului(Regina Maria).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*