Ultimele stiri

Paranghelie a romilor, obligată să se mute în afara orașului! Ce le spune Nicolae Robu romilor care i-au transmis că nu mai vin să petreacă la Timișoara

Nicolae Robu

După ce a spus răspicat STOP parangheliilor romilor, primarul Nicolae Robu se bucură deja de primele rezultate. Ieri, o petrecere a romilor a fost amendată și obligată să se mute în afara orașului. Atât de tare l-a mulțumit acțiunea pe edil, că a și făcut-o publică într-un mesaj pe Facebook. În același mesaj, Robu a ținut să le transmită ceva și romilor care l-au “amenințat” că nu mai vin să petreacă la Timișoara dacă îi mai șicanează.

“Astă-seară, o nouă paranghelie a făcut necesară intervenția forțelor de ordine! După ce s-au ales cu o amendă de 500 lei, organizatorii, asistați de Poliția Locală, Poliția Națională și Jandarmerie au mutat paranghelia în afara orașului, acolo unde este, de fapt, locul unor astfel de manifestări! Cer insistent cetățenilor de etnie rromă să înțeleagă că în Timișoara de astăzi nu-și pot face de cap! Legea este și va fi în toate împrejurările lege și pentru ei! Este și în interesul lor să nu mai primească amenzi, să nu le mai fie perturbate petrecerile, să nu mai atragă oprobiul public! Unii dintre ei au declarat că daca eu îi mai șicanez, se supăra si nu mai vin să petreacă în Timișoara! Le răspund: nicio problemă, să nu-și facă griji, nu vom suferi niciunul dintre noi, timișorenii de rând, dacă se întâmplă asta!

P.S. Amenda de 500 lei este derizorie, ridicolă, dar, din păcate, la acest nivel e stabilită de lege!”, a scris Robu în postarea de pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*