Ultimele stiri

Parcul Clăbucet, un adevărat pericol pentru micuți

Parcul Clabucet

Probleme mari din cauza lipsei contractelor pentru întreținerea spațiilor verzi. Un parc din Timișoara pune siguranța micuților în pericol pentru că mobilierul de joacă se află într-o stare deplorabilă. De acest aspect ar fi trebuit să se ocupe cei ce gestionează spațiile verzi din oraș, dar cum municipalitatea nu mai are contract de mai bine de jumătatea de an, problema a fost lăsată în mâna deținuților care se ocupă doar de curățarea zonelor, nu și de repararea celor stricate.

Astfel, consilierul local PSD Maria Saracan atrage atenția că lipsa operatorilor care să se ocupe cu gestionarea spațiilor verzi, siguranța micuților este pusă în pericol. Mai exact în Parcul Clăbucet, unul dintre cele mai mari din Timișoara, acolo unde este amenajat și un loc de joacă micuții riscă să se accidenteze pentru că mobilierul de joacă este stricat.

„Am primit sesizări legate de Parcul Clăbucet, unde este amenajat un loc de joacă. În şase luni vom avea o mare problemă în toate parcurile. Obiectele nu sunt reparate, iar copiii nu se mai află în siguranţă chiar şi însoţiţi de părinţi. Dacă nu se pot lua măsuri, ar trebui închis”, spune Saracan .

Deși este conștient de problemă, primarul Nicolae Robu spune că nu are ce face. Momentan de îngrijirea spațiilor verzi se ocupă deținuții, dar aceștia nu pot face lucrări de specialitate,ci doar de întreținere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*