Ultimele stiri

Parcul Justiției intră intră în reabilitare pe bani europeni. Vezi aici mai multe detalii

Sfârșitul anului vine cu o nouă înfățișare pentru Parcul Justiției din Timișoara! Acesta va intra în reabilitare pe bani de la Uniunea Europeană, iar lucrările ar trebui să dureze doar patru luni de la demarare.

După ce la sfârșitul lunii aprilie, Primăria Timișoara semna cu ADR Vest contractul pentru reabilitarea Parcului Justiției, iată că procedurile de contractare a unei firme care să realizeze lucrarea s-au încheiat, iar intervențiile stau să înceapă.

Am semnat contractul pentru modernizarea Parcului Justiției. Licitația s-a desfășurat cu succes și am semnat contractul cu SC Lovrintim SRL la o valoare de 1.157.449 mii lei fără TVA. Valoarea cu care s-a pornit la drum a fost de 1.549.000, drept urmare s-a făcut și o economie prin licitaie. Este acceași firă care face reabilitarea în Pădurice, unde lucrările sunt în grafic”, a explicat vineri primarul Nicolae Robu.

Durata de implementare a proiectului este de 4 luni și presupune realizarea unei suprafețe gazonate de 16.700 mp, modernizarea de alei și plantarea de arbori, arbuști și bulbi. Mai mult, se vor pune noi bănci și noi coșuri de gunoi și, în plus, vor exista 23 de stâlpi de iluminat fotovoltaici.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*