Ultimele stiri

Parcul Justiției intră intră în reabilitare pe bani europeni

Începutul anului viitor vine cu o nouă înfățișare pentru Parcul Justiției din Timișoara! Acesta va intra în reabilitare pe bani de la Uniunea Europeană, iar lucrările ar trebui să dureze doar opt luni.

Miercuri, la Primăria Timișoara, s-a semnat contractul de reabilitare a Parcului Justiției între primarul Nicolae Robu și directorul ADR Vest, Sorin Maxim.

Este ultimul contract pe care îl putem avea pe exercițiul 2007-2013 pe POR. Ne vom strădui să dăm drumul lucrărilor cât mai repede și acestui proiect pentru că timpul este scurt iar noi ne-am asumat că îl vom finaliza, spune primarul Nicolae Robu.

Astfel, reabilitarea Parcul Justiției presupune realizarea unei suprafețe gazonate de 16.700 mp, alei modernizate de 1.500 mp și plantarea de arbori, arbuști și bulbi. Mai mult, se vor pune noi bănci și noi coșuri de gunoi și, în plus, vor exista 23 de stâlpi de iluminat fotovoltaici.

Valoarea totală a proiectului este de 2.096.632 lei, valoarea finanțării nerambursabile fiind de 2.042.691 lei.

Sperăm să nu aveam contestații la licitație și să putem demara lucrarea cât mai repede, a conchis edilul-șef al Timișoarei.

Foto: timișoreni.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*