Ultimele stiri

Parcul Pădurice se schimbă la față! Va avea skate-park, lac cu nuferi și ehipamente de fitness

Parcul Padurice

Vești bune pentru timișoreni! Unul dintre cele mai mari parcuri din Timișoara, Pădurice, va intra cât de curând în reamenajare. Primarul Nicolae Robu a anunțat finalizarea licitației, și, într-un mod optimist, acesta speră ca la sfârșitul anului locuitorii din zonele adiacente să se poată bucura de o oază de relaxare cu două lacuri, piste de biciclete, aparate de fitness și chiar cu un skate-park. Amplasamentul va fi predat chiar săptămâna viitoare.

Veștile bune au venit și pentru municipalitate, nu numai pentru timișoreni. Asta pentru că, în urma licitației, prețul de execuție al lucrării a scăzut considerabil. Dacă în primă fază municipalitatea era dispusă să ofere peste cinci milioane de lei pentru modernizarea Parcului Pădurice, iată că după licitație lucrarea va fi realizată de firma SC Lovrintim SRL pe suma de 4,6 milioane de lei.

„Asa se întâmplă când ai licitații cinsite, când ai licitații pe competiție. Am apelat la licitația electronică pentru că noi ne dorim să nu poată nimeni să influențeze nici măcar dacă ar avea un gând păcătos în acest sens”, a explicat primarul Nicolae Robu, bucuros de prețul rezultat în final.

Termenul de predare al lucrării este teoretic de 12 luni, dar autoriățile locale speră la o mobilizare a firmei ce va executa lucrare, astfel ca, la sfârșitul anului 2015 timișorenii să se poată bucura de noua față a Parcului Pădurice. Acesta va avea două lacuri, unul cu jocuri de lumini, iar altul cu nuferi, piste pentru biciclete, un skate-park , dar și aparate moderne de fitness.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*