Ultimele stiri

Părinții din Timișoara aflați în căutarea celei mai bune oferte educaționale pentru copiii lor, așteptați la Iulius Mall. Ce eveniment se pregătește

kids tim fest

Părinţii aflaţi în căutarea celei mai bune oferte educaţionale pentru copiii lor sunt aşteptaţi, în acest week-end, la Iulius Mall Timișoara, unde se va desfăşura cea de-a doua ediţie a Kids Tim Fest.

La festivalul dedicat copiilor și părinților vor prezenta expozanți din domenii precum educațional, medical, artistic, care au pregătit cele mai bune servicii pentru cei mici. Evenimentul este și un bun prilej de distracție și relaxare, vizitatorii fiind invitaţi să participe la demonstrații de judo, balet, street dance, precum şi la un cooking show organizat de Georgeo Andrei.Totodată, prichindeii vor avea parte de sesiuni distractive de face-painting profesional, baloane modelate şi multe alte surprize.

Kids Tim Fest va organiza şi o tombolă cu multe premii surpriză, oferite de partenerii evenimentului. Evenimentul are loc în perioada 13 – 15 martie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*