Ultimele stiri

Părinții nu mai scot bani din buzunar pentru pregătirea suplimentară a copiilor pentru Evaluarea Națională. Cine plătește meditațiile

Inspectoratul Școlar Timiș le aduce o veste îmbucurătoare părinților care nu știu cum să facă rost de bani astfel încât să plătească un dascăl să facă ore suplimentare cu odrasla lor, care va susține în acest an cel mai important examen, Evaluarea Națională. Părinții nu vor mai plăti nici măcar un leu în plus pentru pregătirea copiilor pentru că meditațiile vor fi plătite de Inspectoratul Școlar Timiș, cu bani de la Uniunea Europeană.

Cornel Petroman, inspectorul școlar general al județului Timiș, a afirmat că acest lucru este posibil prin intermediul unui proiect finanțat din fonduri europene, care a fost câștigat alături de reprezentanții Inspectoratului Școlar Mehedinți. În program vor fi incluse automat toate școlile din județul nostru în care există clase de-a VIII-a.

Proiectul se numește “Formarea de competențe cheie pentru șanse egale la educație”. În cadrul acestuia, elevii vor fi pregătiți suplimentar de către dascăli la Limba și Literatura Română, Limba Maternă și Matematică.

Vă reamintim că în ultimii ani, s-au obținut rezultate dezastruoase atât la Evaluarea Națională, cât și la examenul de Bacalaureat, după ce s-a decis ca toate sălile de examen să fie monitorizate cu camere video.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*