Ultimele stiri

Parlamentarii ACL se adresează Congresului SUA în legătură cu OUG privind migraţia aleşilor locali

sigla acl

Parlamentarii ACL, membri ai grupului Pro-America, anunţă că au transmis grupului de prietenie cu România din Congresul SUA o scrisoare în legătură cu OUG privind aleşii locali, informând despre „acţiunile abuzive ale alianţei guvernamentale conduse de PSD în scopul fraudării alegerilor”, scrie Mediafax.

”Parlamentarii Alianţei Creştin-Liberale, membri ai Grupului Pro-America, au transmis o scrisoare conducerii Grupului de prietenie cu România – Romanian Caucus – din Congresul Statelor Unite ale Americii. În documentul adresat celor doi co-preşedinţi – domnul Michael Turner şi doamna Loretta Sanchez, reprezentanţii PNL şi PDL îi informează pe reprezentanţii Congresului SUA despre acţiunile abuzive şi fără precedent ale alianţei guvernamentale conduse de PSD în scopul fraudării alegerilor prezidenţiale. Deputaţii şi senatorii Opoziţiei aduc la cunoştinţa demnitarilor americani ordonanţa de urgenţă privind migraţia primarilor, actul normativ pe care PSD l-a adoptat în şedinţa de Guvern de joi, 28 august a.c., şi care reprezintă un derapaj grav de la principiile statului de drept şi contravine Constituţiei României”, se arată într-un comunicat al grupurilor parlamentare PNL şi PDL, remis, vineri, MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, ACL precizează oficialilor americani că ”migraţia aleşilor locali a fost legalizată de PSD în ciuda semnalelor de îngrijorare venite din partea societăţii civile, a mass-media şi a partidelor de Opoziţie, dar şi a rezervelor formulate de către Ambasada SUA, Ambasada Marii Britanii, precum şi de reprezentatul Comisiei Europene la Bucureşti”.

”Parlamentarii ACL trag un semnal în Congresul SUA arătând recidiva PSD în adoptarea de măsuri abuzive având drept obiectiv fraudarea alegerilor prezidenţiale şi confiscarea totală a puterii în România. Astfel, în scopul favorizării turismului electoral şi a votului multiplu, Partidul Social Democrat a modificat recent o lege organică folosindu-se, în mod ilegal, de acelaşi instrument legislativ – ordonanţa de urgenţă”, se mai arată în comunicatul ACL.

1 Commentariu pe Parlamentarii ACL se adresează Congresului SUA în legătură cu OUG privind migraţia aleşilor locali

  1. David Nelu Oprea // 31 august 2014 a 12:08 // Răspunde

    Ce tot amenintati papagalilor cu americanii,unde se duc se alege praful de nenorociti,isi iau obolul si pleaca,ce vreti,sa va mai puna odata la conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*