Ultimele stiri

Participă la sondajul Timişoara Online!

Acum, la început de campanie electorală, Timişoara Online vă invită să participaţi la sondajul nostru de opinie pentru a ne spune cu cine aţi vota la alegerile europarlamentare din acest an.

Fie că e vorba de unul dintre partidele mari din ţară sau de un candidat independent, pe site-ul nostru puteţi să ne spuneţi care este alesul dumneavoastră sau dacă preferaţi să nu vă duceţi la vot. La acest sondaj au participat deja sute de persoane. Dacă vreţi să vedeţi care dintre partide este în fruntea clasamentului, intraţi pe www.timisoaraonline.ro!

Vezi rezultate

5 Commentarii pe Participă la sondajul Timişoara Online!

  1. Sper sa fie asa…daca iese PSD in Timisoara, inseamna ca am luptat degeaba la Revolutie!!!

    • te inseli amarnic, stimabile! Nu-ti mai ies „afacerile”, nu? Eheee …. ce interlop esti si tu…….. ne cunoastem, da? Ar fi culmea sa-mi recunosti, dar te stiu f.b. Ursule! p.s. Ghici ce: ti-am verificat nick-ul!

  2. Il voi vota pe Mircea Diaconu si eu si familia mea, clar! Asta pentru ca este un om cult, pentru ca nu este afiliat politic si pentru ca n-are niciun alt interes decat bunastarea culturala a romanilor! Nu stiu si daca e vb despre bunastarea sociala! In fine, bunastarea culturala este una care lipseste cu desavarsire in Romania! Este prea multa incultura in tzara noastra si nu e bine pentru un popor care are multe valori culturale, apreciate de marile state din lume, etc., devci am toate motivele sa-l votez pe Mircea Diaconu, sa ne reprezinte in Europa, pentru ca vreau o identitate a Romanieiinapoi, prin care demonstram ca suntem o tzara cu o cultura si cu niste valori indubitabile, de nebatut, pe care n-are cum sa ni le conteste nimeni, niciun alt stat din aceasta lume! Te vom sustine, domnule Mircea Diaconu, eu familia mea si prietenii mei din Timisoara! Ne vei reprezenta cu cinste, esti corect, iti apreciem lupta ta pentru a ajunge acolo……… te iubim si-ti garantez ca vei ajunge, maestre! Romanii te sustin si e clar ca ne vei reprenta onorabil! Te iubim Mircea Diaconu! p.s. Eu si prietenii mei va vrem in P.E. Clara, Timisoara

  3. Mircea Diaconu nu este afiliat politic pt ca liberalii au pus in practica o hotarare judecatoreasca ce-l lasa fara ciolan si asta l-a nemultumit, el tinand cu dintii de bucatica lui.
    Pe de alta parte, este de bun simt ca in vestul tarii, unde oamenii sunt cu o clasa mai descuiati decat cei din sud si est, PSD-ul sa obtina un scor modest.
    Deci, eu si familia mea nu vom vota PSD, dar nici pe ridicolul de Mircea Diaconu.

  4. mai „Anton” tu si familia ta santeti niste „nobodny”,votati pe Basescu sau pe Udrea,aveti oferta si e democratie

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*