Ultimele stiri

Partidul Conservator Timiș are un nou președinte, după plecarea europarlamentarului Maria Grapini

Partidul Conservator, Filiala Timiș, are un nou președinte. Asta după ce europarlamentarul Maria Grapini a plecat din partid, nemulțumită fiind de Daniel Constantin.

Astfel, conducerea PC la nivel național a decis ca noul șef interimar al partidului din Timiș să fie consilierul județean Ion Davițoiu. De asemenea, Ion Davițoiu a fost ales și președinte executiv al Alianței Liberal Democrate (ALDE), formată din PC și PLR, alianță care a fost nou înființată.

„Am fost la congres şi prin neparticiparea doamnei la proiectul politic, locul a rămas vacant. Dânsa era interimar. Preşedinţia mea interimartă este până în 2017, când va avea loc congresul. La nou creata Alianţă Liberal-Democrată voi fi preşedinte executiv. Filiala o să fie împreună cu PLR – ALDE – ţinta noastră pentru viitor va fi să avem la alegeri un rezultat cu două cifre şi de aici încolo ne trebuie muncă multă pentru fuziunea filialelor din teritoriu. Am fost anunţat de preşedintele partidului şi de azi-dimineaţă sunt preşedinte interimar şi doamna Grapini nu mai este membru PC”, a spus Ioan Daviţoiu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*