Ultimele stiri

Partidul România Unită are filială în Timiș! Membrii formațiunii luptă împotriva căsătoriilor între homosexuali

Un nou partid are filială la Timiș! Vorbim de Partidul România Unită, formațiune recent înființată de deputații Bogdan Diaconu și Virgil Guran. La nivel de Timiș, filiala va fi condusă pe o perioadă de interimat de Marius Claici, alături de vicepreședinții Mircea Demenescu şi Vladimir Ioanovici.

Plecat din PSD pentru a înființa o nouă formațiune politică, președitele Bogdan Diaconu spune că „Partidul România Unită (PRU) nu este filiala nimănui, ci este o alternativă la clasa politică. Toate partidele care s-au peridat pe la conducere fiind în egală măsură vinovate pentru situația în care se află acum România. În 2014 când mi-am dat demisia din PSD pentru fondarea unui alt partid puteam să aleg să rămân în PSD și să-mi fie călduț. Când i-am zis lu Victor Ponta că o să piardă alegerile pentru că se crede zeu, nu m-a crezut. Eu sunt mândru de deciziile mele”.

Membrii noului partid susțin sus și tare că vor pleda pentru recuperarea valorilor romnești, deși n-au expicat cu claritate care ar fi acestea. Totuși un lucru e clar! Nu vor tolera sub nicio formă căsătoriile între homosexuali.

„Este un rău care se face societăţii româneşti. Nu mă afectează cu nimic homosexualitatea, dar ce rău au făcut cuiva nişte copii care fără a avea dreptul de a alege, se trezesc că sunt crescuţi într-o familie de homosexuali. (…) Nu am instigat la acte de violenţă, este treaba lor ce fac, dar atâta timp cât nu încearcă să modifice regulile pe care această societate le are de mii de ani”, a mai explicat Diaconu.

2 Commentarii pe Partidul România Unită are filială în Timiș! Membrii formațiunii luptă împotriva căsătoriilor între homosexuali

  1. Pricopi Cosmin // 24 ianuarie 2016 a 17:37 // Răspunde

    Spuneti-mi va rog unde gasesc sediul PRU Timis?….as vrea sa ma inscriu in partid si in Garda lui Tepes cat mai repede posibil….macar un nr de telefon ..

  2. Ai primit raspuns ?? Vreau si eu sa ma inscriu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*