Ultimele stiri

Pasajul Michelangelo, INAUGURAT cu o ceremonie FASTUOASĂ. Un cetațean de etnie romă care mergea la o nuntă, printre primii șoferi care l-au testat FOTO

michelangelo

Unul dintre cele mai importante proiecte ale Timișoarei, pasajul Michelangelo, a fost, în sfârșit, finalizat. În această seară, în cadrul unei ceremonii fastuoase, pasajul a fost și inaugurat, chiar de ziua primarului Nicolae Robu, care astăzi a împlinit 60 de ani.

Ceremonia de inaugurare a început cu un concert susținut de cvartet de instrumentiși chiar în subpasaj, iar pe pereții acestuia au fost proiectate imagini din timpul lucrărilor.

Nicolae Robu, care a recunoscut că i s-au umezit ochii atunci când a primit vestea că lucrările la Michelangelo au fost finalizate, a fost și primul șofer care a testat subpasajul. Edilul șef a povestit că în fiecare seară a trecut să vadă care este stadiul lucrărilor atunci când se deplasa spre casă.

”Am reușit să finalizăm acest proiect foarte important. Lucrarea a fost una complexă care a avut mai multe componente. Să nu uităm că dincolo de realizarea pasajului a fost reabilitat podul Michelangelo. Pasajul are 455 metri lungime și cu partea acoperită de circa 125 de metri. Termenul de finalizare al acestei lucrări a fost 29 mai 2015. Am avut parte și de o iarnă serioasă, drept urmare, din toate punctele de vedere, putem să ne lăudăm cu performanțe aici. S-a lucrat superb la spațiile verzi din zonă. Au fost plantați arbori, 70 de bucăți, arbuști, 130 de bucăți, s-au amenajat zone verzi, au fost montate coșuri de gunoi. Eu cred că ne putem mândri cu această lucrare”, a declarat Nicolae Robu.

După ce primarul Timișoarei a trecut primul cu mașina prin subpasaj, printre primii șoferi care l-au urmat s-a aflat un cetatean de etnie romă care mergea la o nuntă, într-un BMW alb. „Îi fain”, le-a spus bărbatul jurnaliștilor.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*