Ultimele stiri

Pasiune nebunească! Vor face acrobații pe pereții mall-ului din Timișoara

Clienţii aflaţi la cumpărături în Iulius Mall Timişoara vor avea ocazia să vadă demonstraţii de echilibristică realizate de doi practicanţi ai celui mai nou sport extrem ajuns în ţara noastrăhighlineulPentru prima oară într-un mall din RomâniaGeorge Ciprian Lungu şi Flaviu Cernescu vor merge pe coardă la înălţime.

Evenimentul va avea loc marţi, de la ora 18.00, în Atriumul Iulius Mall, cei doi urmând să parcurgă o distanţă de 20 m, la o înălţime de aproximativ 15 m, pe o coardă de doar câţiva centimetri.

George Ciprian Lungu are 27 de ani, practică slackline-ul de 5 ani, iar de 4 s-a apucat de highline. Flaviu Cernescu, zis şi „Dragonul din Banat”, are 33 ani şi a devenit cunoscut după ce, în 2012, a ajuns în semifinale la emisiunea tv „Românii au talent”.

De-a lungul timpului, cei doi „acrobaţi” şi-au practicat pasiunea în spaţii dintre cele mai surprinzătoare, la înălţimi de până la 80 m, în locuri precum: Opera din Timişoara, Salina Turda, Centrul Vechi Herculane, Anina, Lublin (Polonia), coşuri de fum din Reşiţa şi altele.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*