Ultimele stiri

Paste cu pui şi legume

paste cu pui si legume

Ingrediente pentru paste cu pui şi legume:

200 g paste (fundiţe sau alte paste groase)
1 piept de pui fiert
1 dovlecel (sau 1 vânătă mică)
1 ardei gras
2-3 ciuperci
2 roşii
7-8 frunze de rucola
1 lingură unt

Pentru sosul vinegretă:

1 lingură zeamă de lămâie
2 linguri ulei
1 linguriţă zahăr
sare
piper

Mod de preparare pentru paste cu pui şi legume:

Se fierb pastele al dente în apă cu sare, se clătesc cu apă rece, se scurg şi se aşază într-o salatieră mare. Se taie pieptul de pui bucăţele, se rumenesc uşor în unt, se scot cu spumiera pentru a nu fi grase şi se adaugă peste paste. În grăsimea rămasă, se rumenesc uşor feliile de dovlecel (sau vinete), ardeiul gras tăiat bucăţi şi ciupercile feliate, după care se pun, de asemenea, în salatieră. Se mai adaugă frunzele de rucola şi roşiile tăiate felii. Separat, se amestecă uleiul, zeama de lămâie, zahărul, sare şi piper, după gust,
şi se toarnă peste salată, pentru asezonare. Se amestecă uşor pastele cu pui şi legume şi se serveşte, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*