Ultimele stiri

Patru școli din Timișoara, în Top 100 cele mai bune licee din România

liceul grigore moisil

Motive de mândrie pentru elevii care învață la patru licee de prestigiu din Timișoara. Portalul admitereliceu.ro a realizat un Top 100 al celor mai bune licee din România în anul 2014, în care sunt incluse și patru unități de învățământ din orașul de pe Bega.

Clasamentul a fost realizat prin ponderarea următoarelor medii din fiecare liceu: media de admitere (50%), media de la examenul de BAC (40%) si media rezultatelor obtinuţe la olimpiade (10%).

Astfel, cele mai bune licee din județul Timiș sunt: Liceul „Grigore Moisil” – locul 35 cu un scor total de 8,58, Colegiul Național Bănățean – locul 65, cu un scor total de 8,46, Colegiul Național „C. D. Loga” – locul 69, cu un punctaj de 8,45 și Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” – locul 70, cu un punctaj tot de 8,45.

 

1 Commentariu pe Patru școli din Timișoara, în Top 100 cele mai bune licee din România

  1. Felicitari tuturor!
    Rezultate bune sunt si in continuare, in ciuda conditiilor de invatare si aici ma refer la CD Loga. Elevii si profesorii acestui liceu sunt nevoiti sa isi desfasoare activitatea in alta locatie, pentru ca fondurile necesare renovarii cladirii nu au existat pana acum din partea Primariei… In mijlocul semestrului 1, aproape in iarna, au inceput lucrarile… Aceasta lectie nu trebuia servita elevilor, profesorilor, dar nici parintilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*