Ultimele stiri

Patrule pe biciclete și motoscutere, în cartierele Timișoarei

patrula

Încă de săptămâna trecută, polițiștii locali timişoreni patrulează și pe biciclete! În tricouri şi pantaloni scurţi, aceștia au ieșit astăzi în teren pentru prima misiune prin cartierele timișorene.

Înarmaţi cu spray-uri paralizante şi procese verbale aceştia au fost pregătiţi să intervină ori de câte ori situaţia o cerea. Astfel, principalele direcții pe care oamenii legii au acționat se referă la identificarea persoanelor fără adăpost, a imobilelor în stare de degradare, a terenurilor virane neîngrijite, probleme legate de abandonarea de deșeuri, de persoane care caută în pubelele de gunoi, acte de comerț stradal ilicit, fapte de vandalism în parcuri, opriri, staționări, parcări neregulamentare, autovehicule abandonate, câini fără stăpân etc. De asemenea, s-a luat legătura și cu președinții consiliilor consulative de cartier, care au fost de altfel și chemați în teren cu polițiștii locali pentru a semnala la fața locului eventualele nereguli.

În această dimineață, un număr de cinci patrule pe biciclete și patru pe motoscutere au pornit în cartierele Buziașului, Soarelui și Girocului.

Săptămânal, polițiștii locali vor fi prezenți în toate cartierele, relaționând cu cetățenii, reținând toate problemele pe care aceștia le semnalează, urmând ca după fiecare acțiune de acest gen să se centralizeze toate problemele descoperite de oamenii legii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*