Ultimele stiri

Paul Walker TRĂIEȘTE! Știrea care a făcut înconjurul planetei!

paul walker

Tot mai multi fani de-ai lui Paul Walker cred ca accidentul de acum un an in care actorul si-a pierdut viata nu este deact o inscenare. Zvonurile sunt alimentate si de o publicatie straina, care vine cu argumente noi.

Pe pagina de internet Nodisinfo.com, este prezentata o teorie conform careia accidentul in care ar fi muritr Paul Walker este de fapt o inscenare. Tot aici, se arata diferenta dintre un accident real cu victime carbonizate si cel in care ar fi fost implicat actorul.

Cei acre au urmarit cu sufletul la gura seria “Furios si iute” tind sa le dea dreptate celor de la publicatia amintita mai sus. “Sunt prea multe coincidente, intrebari fara raspuns si intamplari stranii!”, se arata intr-un articol.

Paul Walker, starul din seria care a produs sute de milioane de dolari, “Fast and Furious”, a murit la 30 noiembrie in Santa Clarita, la varsta de 40 de ani. El se afla cu prietenul sau Roger Rodas, atunci cand au intrat cu bolidul intr-un copac, ca mai apoi vehiculul sa fie cuprins de flacari, scrie Cancan.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*