Ultimele stiri

Paula Seling concertează la Timișoara, înainte de finala Eurovision

paula seling

Paula Seling, care, alături de Ovi, va reprezenta România la Eurovision, se pregăteşte de marea finală de la Copenhaga printr-o serie de concerte în ţară şi peste hotare.

Împreună cu band-ul care o acompaniază, Paula Seling va susține un recital la Filarmonica “Banatul” pe 23 martie, de la ora 19.00, iar biletele au fost deja puse în vânzare. De asemenea, Paula Seling va susţine concerte în Bruxelles, Amsterdam şi Londra.

Programul spectacolelor va include cele mai cunoscute piese din repertoriul Paulei Seling, între care „Ploaie în luna lui marte”, „Trurli”, „Ce bine că eşti”, „Timpul”, „Promit”, cântece mai noi, precum „Acasă” şi „Pansament”, dar şi piese-tribut adus unor mari artişti internaţionali – „Caruso”, „I Will Always Love You” şi „September”. Totodată, nu vor lipsi piesele care poartă emblema Eurovision: „Playing With Fire” şi „Miracle”.

Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa „Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision. Piesa „Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*