Ultimele stiri

Pavarea în Piaţa Unirii din Timişoara, aproape de final. Ce mai trebuie făcut

Vă era dor să vă relaxaţi pe o terasă din Piaţa Unirii, savurând o limonadă sau să vă odihniţi pe o bancă? Reprezentanţii primăriei vin cu veşti bune pentru timişoreni. Potrivit primarului Nicolae Robu, lucrările de pavare a Pieţei Unirii vor fi finalizate până la sfârşitul lunii octombrie. Asta pentru că lucrările de pavare au trecut de biserica sârbească.

De săptămâna viitoare, vor reîncepe lucrările şi pe străzile Mercy şi Lucian Blaga. Nicolae Robu a anunţat că, în acest weekend, ajunge şi piatra necesară pentru pavarea celor două străzi.

“Piatra pentru strada Mercy vine din Italia, iar cea pentru străzile Lucian Blaga şi Vasile Alecsandri vine din Maramureş. Cei care ne furnizează piatra nu au lucrat în perioada de vară, lumea fiind în concediu. Avem promisiuni că în acest weekend va veni piatră şi atunci va continua pavarea. Mai este extrem de puţin de pavat pe Lucian Blaga şi puţin mai mult, dar nu prea mult pe Mercy. Ambele lucrări vor fi foarte frumoase”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*