Ultimele stiri

Paza instaurată de Robu la Michelangelo, dă roade! Ce explicație le-a dat un tânăr polițiștilor locali după ce a smuls mai multe flori

flori

Paza pusă de edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, la jardinierele de pe Podul Michelangelo dă, în sfârșit, roade! Astfel, în cursul zilei de duminică polițiștii locali au pedepsit primul act de vandalism asupra florilor care au rolul de a înfrumuseța zona.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Podului Michelangelo au depistat, în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 6.00, un tânăr care a deteriorat materialul dendrofloricol amplasat în perimetrul respectiv”, spune Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale.

Vandalul este un tânăr de 21 de ani din Timișoara. După ce a fost sancționat contravențional, acesta și-a motivat printr-o explicație halucinantă gestul, spunând că: ”am smuls florile că sunt un prost”.

Astfel de gesturi se sancționează cu amenzi între 2000 și 2500 lei.

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a cerut Poliției Locale să păzească jardinierele de pe Michelangelo, după ce la doar câteva zile după ce au fost puse, câteva dintre acestea au fost vandalizate și aruncate pe scările dinspre Parcul Rozelor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*