Ultimele stiri

PDL are cei mai activi europarlamentari. Cu câte rapoarte au mai mult decât celelalte partide

PDL

Monica Macovei a demonstrat joi, la Timişoara, că este, de departe, cel mai activ europarlamentar român. Aflată la Timişoara pentru a discuta despre campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, aceasta a prezentat lista cu activitatea europarlamentarilor români.

Pedelista este în fruntea acestei liste, având 40 de rapoarte. Cu toate acestea, nu toţi colegii acesteia de partid sunt la fel de harnici. Teodor Stolojan are numai patru rapoarte. Fosta membră a PDL Elena Băsescu nu are niciunul. Conform listei prezentate de Monica Macovei, PDL are un total de 60 de rapoarte.

PSD nu are decât 24 de rapoarte. Cel mai activ membru al Partidului Social Democrat este Silvia-Adriana Ţicău, cu un număr de 10. Corina Creţu, care a spus la Timişoara despre Monica Macovei că în funcţia de europarlamentar a făcut mai mult rău decât Becali, nu are decât un raport. Soţia premierului Victor Ponta are şi ea tot un raport.

În cazul PNL-ului lucrurile stau şi mai prost. Totalul este de 13 de rapoarte. Cele mai active au fost liberalele Adina Vălean şi Renate Weber, fiecare având câte 4 rapoarte. Candidatul la europarlamentare din Timiş, Cristian Buşoi, are 2 rapoarte.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*