Ultimele stiri

PDL crede că are, în continuare, şanse să câştige Colegiul 3. Ce spune Constantin Ostficiuc despre candidatul lor, care este străin de politica locală

Balint Petrescu

Decizia PDL în ceea ce priveşte alegerea candidatului pentru funcţia de deputat al Colegiului 3 a surprins pe toată lumea. În lupta pentru această funcţie, democrat-liberalii au ales un candidat necunoscut pe scena politică locală, şi anume Balint Petrescu. Acesta este membru de partid de mai mulţi ani, dar nu s-a implicat prea mult în politică până acum. Cu toate acestea, liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, este de părere că acesta este marele avantaj al candidatului lor.

„Cred că acesta este avantajului lui, că nu e cunoscut pe scena politică de la noi. Este cel mai mare avantaj. Despre toţi ceilalţi contracandidaţi se pot spune fel de fel de lucruri, dar despre el numai lucruri bune. Este un om care a reuşit în viaţa, un om care a reuşit în afaceri. Este un om care intră în politică de pe o poziţie a unui om care a reuşit în afaceri, nu unul care intră în politică să facă afaceri. Cred că e momentul unei şanse, pentru toată lumea şi pentru Timişoara, de a aduce oameni care au reuşit mai întâi şi apoi au intrat în sfera deciziilor politice. Este membru de partid de mulţi ani, dar nu s-a implicat în decizii politice”, a afirmat Constantin Ostaficiuc, pentru Timişoara Online.

Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni, într-o convorbire cu Timişoara Online, deputatul Alin Popoviciu declara că PDL va oferi cel mai bun candidat. Contactat din nou, deputatul este, în continuare, convins că PDL a făcut alegerea cea mai bună atunci când l-au pus pe Balint Petrescu în postura de candidat la Colegiul 3. Tot Alin Popoviciu a sugerat că, spre deosebire de Viorel Coifan, candidatul PNL, Balint Petrescu este un om care nu a făcut bani din politică. În ceea ce-l priveşte pe Florin Bârsăşteanu, Alin Popoviciu este de părere că acesta ar trebui să îşi continue activitatea la Spitalul Judeţean şi nu în politică.

Şi Balint Petrescu este convins că are şanse reale de a câştiga, iar dacă alegătorii vor vota cu altcineva, „e treaba lor”.

„Am obiectivele cetăţeanului, am obiectivele problemelor lui. Acestea sunt obiectivele mele, să fiu altfel. Să lăsăm demagogia la o parte, să lăsăm minciuna la o parte şi vreau un stat de drept. Sincer să fiu, m-am săturat să trăim într-o ţară a minciunilor, a plagiatului. (…) PDL a vrut să facă bine pentru ţară şi vreau să merg mai departe cu el. Asta este ţinta mea reală, sinceră şi fără demagogie. Eu cred că dacă românii nu ştiu să aleagă, e treaba lor mai departe. Nu porţi să mergi mai departe pe minciuni. De exemplu,  la liberali, cine candidează? Dincolo cine candidează? Nu vreau să fac atac la persoană, dar ce au făcut oamenii ăia? Ce adevăr pot să spună oamenii aceia că au făcut pentru Timişoara? Să spună ei ce au făcut pentru Timişoara?”, a mai adăugat candidatul PDL.

Întrebat ce a făcut el pentru Timişoara acesta a răspuns: „Eu mi-am văzut de afacerea mea, am dat locuri de muncă. Asta am făcut pentru Timişoara”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*