Ultimele stiri

PDL şi-a început campania electorală pentru europarlamentare la Timişoara. Ce scor speră să obţină

PDL

Mai mulţi reprezentanţi de seamă ai PDL s-au întâlnit astăzi, la Timişoara, pentru a discuta despre alegerile europarlamentare, care urmează să se desfăşoare pe 25 mai.

Delegaţia PDL, formată din: Andreea Paul, Monica Macovei, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Fluture cărora li s-a alăturat şi liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, au discutat despre aşteptările lor în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare.

Primul care a luat cuvântul a fost Constantin Ostaficiuc. Acesta a declarat că PDL îşi începe campania electorală la Timişoara cu o echipă foarte puternică şi că lista de candidaţi la europarlamentare a PDL este cu mult mai bună faţă de cele prezentate de celelalte partide. Acesta a mai spus şi că se aşteaptă ca „PDL să obţină un scor de cel puţin 20% la nivel naţional”.

Cătălin Predoiu a vorbit şi el despre alegerile europarlamentare. Şi el a declarat că lista candidaţilor PDL este cu mult mai promiţătoare decât cele prezentate de alte partide. Cătălin Predoiu este şi de părere că europarlamentarii PDL sunt unii dintre cei mai buni din Europa.

„Suntem convinşi că vom câştiga. Suntem aici şi pentru a dialoga cu cetăţenii. PDL începe o companie de contact cu strada, cu cetăţenii”, a mai declarat acesta.

Şeful de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare a PDL, Gheorghe Fluture, a luat şi el cuvântul.

„Startul campaniei de aici, de la Timişoara, are o semnificaţie cu greutate. Încercăm să începem de aici pentru că PDL este aici puternic, este la el acasă şi să vă spun trei mesaje, care cred eu, că ar trebui sa fie fundamentale pentru electorat. Eu cred că trebuie să vorbim despre PDL, care a dus România în Uniunea Europeană. Aceasta, în oglindă cu PSD; oamenii aceştia fac eforturi uriaşe de parcă ar vrea să ne scoată din UE. PDL a trecut România prin criză cu bine şi ne-am asumat. (…)Trebuie să spunem cetăţenilor că PDL are candidaţi proeuropeni, pe când  bună parte din candidaţii lor au avut o atitudine anti-europeană. Acest lucru trebuie să îl ştie populaţia. Am luat foarte în serios această campanie”, a comunicat Gheorghe Flutur.

Andreea Paul a vorbit şi ea despre faptul că PDL a dus România în UE şi că „Europa trebuie adusă în fiecare casa din România. Este mai de actualitate ca oricând, să vorbim despre valorile europene. Despre libertatea de exprimarea a opiniei, a justiţiei, despre dreptul românilor de a avea un nivel de trai ca fiecare cetăţean european”.

Ultima care a luat cuvântul a fost Monica Macovei.  Aceasta a lăudat delegaţia PDL de la Brussels, spunând că europarlamentarii PDL au 60 de rapoarte în Parlamentul European, aproape dublu decât au delegaţiile PSD și PNL la un loc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*