Ultimele stiri

PDL Timiş cere demisia lui Horia Cristian după ce acesta a spus că oraşul nu are nevoie de spital regional

Deputatul Cornel Sămărtinean (PDL) este nemulţumit de declarațiile lui Horia Cristian în legătură cu construirea unui spital regional la Timişoara.

„Nici bine n-a trecut un an de când orașul nostru a fost împânzit de materiale pe care se putea vedea mare, scris sloganul “Iubesc Timișoara” și nici bine n-a trecut un an de când actualul deputat PNL, Horia Cristian, apărea în toată presa susținând că iubește Timişoara și timișorenii mai presus decât orice. Regretabil însă, astăzi, același deputat, medic de altfel, spune cu nonșalanță, în cadrul unei conferințe de presă, că Timișoara pe care o iubea așa de mult acum un an nu are nevoie de un spital regional si că “Timișoara nu este buricul pământului!” a spus deputatul.

La conferinţa de presă din dimineaţa aceasta Horia Cristian a declarat că Iaşul şi Clujul au mai mare nevoie de un spital regional decât Timişoara. Tot el a afirmat că trebuie să învăţăm să ne gândim şi la ceilalţi.

“În consecință, în calitatea mea de preşedinte al Organizaţiei Partidului Democrat Liberal Timişoara şi de deputat al aceluiaşi colegiu care l-a trimis pe Horia Cristian în Parlamentul României, îi solicit acestuia demisia imediată şi renunțarea la calitatea de demnitar, calitate pe care astăzi a demonstrat că nu o merită. Având în vedere că nu mă bazez pe onoarea şi pe bunul simţ al deputatului Horia Cristian, fac apel la preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, să ia toate măsurile pe care funcția politică i le permite, pentru ca astfel de situații să nu se mai repete, mai ales că, în urmă cu doar o zi, primarul Timișoarei declara public că va face tot posibilul ca Timișoara să aibă un spital regional“ a mai spus Sămărtinean.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*