Ultimele stiri

Pe cine au găsit polițiștii locali vinovați de numărul mare de oameni ai străzii din Piața 700

Nu reușesc nici să le diminueze numărul, nici să îi țină în frâu. Vorbim de oamenii străzii, care le dau mari bătăi de cap polițiștilor locali din Timișoara. Mai nou, oamenii legii au găsit și un motiv pentru care cei mai mulți oameni ai străzii se adună în Piața 700, și anume comercianții care le oferă de lucru.

„Din cauza faptului că mulți comercianți au obiceiul să-i folosească pe acești oameni ai străzii pentru a presta diferite munci ocazionale, iar banii primiți de aceștia sunt folosiți pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice sau aurolac, aceste persoane sunt menținute în zona respectivă, fac scandal, perturbă ordinea și liniștea publică, fac mizerie, provoacă scandaluri și mențin o stare tensionată în incinta pieței. Mai mult există și posibilitatea ca aceste persoane să comită alte fapte de natură penală, cum ar fi furturi sau distrugeri”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Poliția Locală face un apel către comercianții care îi folosesc pe oamenii străzii pentru diverse servicii, că mențin acest fenomen de disconfort în zona Pieței 700, fenomen reclamat de multe de ori și neagreat de restul cetățenilor care frecventează sau tranzitează piața respectivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*