Ultimele stiri

Pe lângă lista cu proiecte de pe Facebook, Robu mai are o listă secretă. Ce conține aceasta

Lista lui Robu” de pe Facebook conține doar proiecte mari. De acest lucru îi asigură edilul pe timișorenii care s-au speriat că nu vor exista lucrări în anul proaspăt început și pe străzile mai mici din Timișoara.

Astfel, pe lângă fântâna cu jocuri de lumini și muzică de pe Bega, pe lângă lărgirea pasajului Popa Șapcă, a realizării bazinului semiolimpic sau a stadionului de 5.000 de locuri, primarul mai are în plan zeci de alte lucrări de o anvergură mai mică, în toate zonele din oraș.

„Nu am mai trecut în acest portofoliu de proiecte zeci și zeci de străzi care vor fi reabilitate sau lucrările de amenajare de locuri de parcare în toate cartierele orașului. Vom avea lucrăti în zona Soarelui, în Calea Lipovei, în Calea Aradului, nu vom uita de Calea Șagului, peste tot. Am trecut doar acele lucrări care sunt mari. Nu vom neglija nicio zonă a orașului, dar în prim-plan e firesc să se pună obiective din zona centrală sau care sunt în beneficiul întregii comunități”, a explicat edilul

În plus, pe lângă cele 20 de mari proiecte înscrise pe lista de pe Facebook, și pe lângă lucrările mai mici, edilul mai are în plan construirea unui nou sake-park în Parcul Central și reabilitarea Bălții Lămâița din zona Freidorf.Toate acestea se vor face cu bani de la bugetul local, anunță primarul Nicolae Robu.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*