Ultimele stiri

Pe o ploaie torențială, ACL Timiș a dat startul campaniei electorale. Klaus Iohannis, promovat cu cârnați, zacuscă și dulceață FOTO

Sub sloganul „O Românie ca la neamț în șpais”, ACL Timiș a dat startul campaniei electorale pentru candidatul la prezidențiale Klaus Iohannis. În ciuda ploii torențiale de afară, membrii formațiunii s-au adunat joi noaptea în Piața Operei și la ora 12.00 fix, în primul minut de campanie electorală, au lipit primul afiș cu imaginea liberalului Iohannis. Din peisaj nu au lipsit nici cârnații, zacusca sau dulceața.

Chiar dacă vremea nu a fost una favorabilă și membrii ACL nu s-au prea înghesuit la eveniment, candidatul pentru fotoliul de la Cotroceni a fost promovat cum se cuvine la Timișoara. În Piața Operei a fost montat un stand care dorea să imite un șpais plin cu borcane de dulceață, zacuscă, cârnați, pâine și alte bunătăți. În fața cămării montată ad-hoc în Piața Operei a apărut și un banner pe care era inscripționat sloganul „România ca la neamț în șpais”.

„Puteți vedea aici semne ale unei bunăstări câștigate prin muncă, prin seriozitate, prin bună organizare, prin cumpătare și am dori ca toată țara românească să fie rânduită. Klaus Iohannis este un om adevărat, este un om care are toate calitățile pentru a fi un bun președinte al României”, a spus, de sub umbrelă, liderul PNL Timiș, Nicolae Robu.

Manifestația a durat câteva minute, iar apoi membrii ACL au strâns șpaisul montat și s-au îndreptat către sediu.

 

1 Commentariu pe Pe o ploaie torențială, ACL Timiș a dat startul campaniei electorale. Klaus Iohannis, promovat cu cârnați, zacuscă și dulceață FOTO

  1. frumoasa idee, frumoasa actiune, pacat cu ploaia….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*