Ultimele stiri

Pedeapsă incredibilă pentru viceprimarul Traian Stoia! Robu i-a luat cele două secretare

Nicolae Robu

Situație parcă ruptă din comediile lui Caragiale la Primăria Timișoara! Edilul-șef îl acuză pe viceprimarul Traian Stoia că nu a procedat corect, față de echipa din care face parte, în ultimele două ședințe de Consiliu Local și că a boicotat proiectele făcute pentru cetățeni. Tocmai acesta este motivul pentru care Robu anunță că îi va lua…cele două secretare.

“Nu este normal ce s-a întâmplat la ultimele ședințe de Consiliu Local. Nu este normal să nu existe unitate în echipa de conducere. Este inadmisibil ca un primar să voteze împotriva proiectelor din care face parte sau să le boicoteze prin neprezentare. Un viceprimar trebuie să fie în slujba cetățenilor și să lucreze solidar cu echipa din care face parte”, a spus Nicolae Robu.

Robu se declară deranjat de faptul că în ultimul plen al Consiliului Local, viceprimarul Stoia, alături PSD au votat împotriva proiectului de reabilitare a ambulatoriului de obstetrică-ginecologie a Spitalului Municipal Timișoara.

Pentru a-l „descuraja”, primarul anunță că-i va lua cele două secretare.

„Pentru a descuraja ca pe viitor domnul Stoia să acționeze împotriva echipe din care face parte trebuie să recurg la anumite măsuri. De fiecare dată când se manifestă împotriva echipei îi voi lua ceva. Începând de astăzi îî voi lua cele două secretare”.

Totuși, Stoia își va putea alege altă secretară. Cele două secretare „furate” de Robu vor fi trimise să muncească la Direcția Tehnică a Primăriei, „pentru că sunt foarte multe proiecte și primăria duce lipsă de personal”.

Traian Stoia va afla de pedeapsa care i-a fost aplicată din presă, pentru că edilul-șef nu l-a informat încă.

UPDATE: Contactat, viceprimarul Traian Stoia a declarat că nu îl interesează subiectul și că își va aduce altă secretară dacă va fi nevoie.

2 Commentarii pe Pedeapsă incredibilă pentru viceprimarul Traian Stoia! Robu i-a luat cele două secretare

  1. Mi se pare doar mie, sau asta e un abuz in serviciu „ca la carte”?
    Cum vine asta? „daca iti exprimi votul in alta directie decat in cea care imi convine mie, te sanctionez ca de… vorba aia, nu esti solidar…”

  2. antonie ion // 2 iulie 2014 a 12:14 // Răspunde

    Era singurul care mai incerca sa faca ordine prin oras care arata ca dupa bombardament. Nici parcari nu mai avem

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*