Ultimele stiri

PENIBIL! Sală cu IGRASIE prezentată unei delegaţii germane care ajută elevii de la o şcoală din Timişoara

liceul ferdinand timisoara

Primăria Timişoara îşi bate joc de elevii care învaţă la Colegiul Tehnic Energetic „Regele Ferdinand I”. Reprezentanţii municipalităţii au promis încă de acum trei ani că vor moderniza atelierul-şcoală al unităţii de învăţământ, care arată jalnic, cu săli în care plouă, fără nicio sursă de căldură şi mobilier vechi, însă nu a făcut nimic până în acest moment.

Astfel, astăzi a avut loc un moment de-a dreptul ruşinos, când o delegaţie germană, din care a făcut parte şi Friedrich Peter, ministru pentru Consiliul Federal, Probleme europene şi Afaceri Internaţionale din Badenwurtenberg, au vizitat atelierul-şcoală.

“Cu siguranţă, clădirea şcolii trebuie renovată şi mai cu seamă atelierele nu corespund standardului actual de tehnic şi de ceea ce ar trebui să aibă elevii la dispoziţie. Dar este un punct de plecare, este un punct de dezvoltare”, a declarat ministrul Friedrich Peter.

“Urmează refacerea completă a atelierului-şcoală, proiect la care au lucrat proiectanţi, dar şi persoane din interiorul firmelor, astfel încât ceea ce a ieşit ca proiect este perfect adaptat cerinţelor firmelor. Proiectul este aprobat, urmează licitaţia, din punctul de vedere al execuţiei, banii există în buget şi el va fi realizat în cursul acestui an, cu siguranţă”, s-a scuzat Dan Diaconu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*