Ultimele stiri

Pentru că plenul Consiliului Local s-a desfășurat civilizat, s-a lăsat cu mulțumiri

A trecut campania electorală, iar lucrurile par să se așeze și în plenurile Consiliului Local. La ședința de marți a Consiliului, te simțeai ca-n altă parte. Fără țipete, certuri sau contraziceri, nimic nu mai părea la fel. Dar așa a fost să fie. Poate sărbătorile care bat la ușă sau poate doar încheierea campanie electorale a făcut ca după o lungă perioadă de timp, plenul să se desfășoare…civilizat.

Proiectele suplimentare venite pe ordinea de zi nu au mai reprezentat o problema de data aceasta, deși în ultimele ședințe erau chiar mărul discordiei între majoritățile din CL. S-a votat repede și fără amendamente acolo unde nu era cazul.

Unde mai adăugăm faptul că de la ședințe de patru ore, cât au ținut ultimele plenuri, s-a ajuns la o ședință de două ore?! ( și asta cu tot cu festivitatea de decernare a unui titlu de cetățean de onoare). Schimbarea de atitudine a consilierilor a fost remarcată și, evident, apreciată chiar și de primarul Nicolae Robu  care a ținut să le mulțumească colegilor pentru “buna purtare” de care au dat dovadă. Vorbim, bineînțeles, de consilierii PSD, care de această dată nu s-au mai opus edilului.

Și ca de încheiere, primarul a ținut să menționeze că  schimbarea a fost pozitivă.

„A fost pozitiv și eu le mulțumesc. Așa cum îi critic altădată, acum îi apreciez”, a spus Nicolae Robu.

 

 

1 Commentariu pe Pentru că plenul Consiliului Local s-a desfășurat civilizat, s-a lăsat cu mulțumiri

  1. pai de cand au pierdut alegerile cei din PSD…ce mai vrei? nici de latrat la luna nu mai au curaj…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*