Ultimele stiri

Percheziții acasă la doi timișeni. Ce au ridicat poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase

politia

Aproape 30.000 de ţigarete, 400 de articole pirotehnice şi o puşcă cu aer comprimat. Asta au ridicat poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase în urma unor percheziţii facute in judeţul Timiş. Doi tineri de 28 şi 34 de ani sunt cercetaţi pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

“La data de 24 decembrie, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat 5 percheziţii pe raza judeţului, 3 la sediile unor firme şi 2 la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete şi deţinere ilegală de articole pirotehnice. În urma percheziţiilor, la domiciliile a doi tineri de 34 şi 28 de ani, poliţiştii au depistat 400 de articole pirotehnice (baterii de artificii, petarde şi rachete) deţinute fără drept şi aproape 30.000 de ţigarete de contraband”, spun cei de la IPJ Timiş.

În plus, la domiciliul unuia dintre ei, poliţiştii au depistat o puşcă cu aer comprimat, deşi tânărul de 28 de ani nu figura în evidenţele poliţiei ca deţinător legal de arme şi muniţii.

Toate bunurile au fost ridicate de poliţişti iar in cauză a fost întocmit dosar penal pentru „contrabandă calificată”, „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, „efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept”.

Acum, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*