Ultimele stiri

Percheziții ale polițiștilor în cazul împușcăturilor de la stadionul „Dan Păltinișanu”

mascat

Aproape 60 de poliţişti efectuează 6 percheziţii, 4 în municipiul Timişoara şi 2 în mediul rural, în vederea documentării şi probării activităţii infracţionale a persoanelor implicate în evenimentul din zona stadionului ,,Dan Păltinişanu”, când s-au tras mai multe focuri de armă]n ma;ina unui cunoscut interlop din Timișoara.

Vă reamintim că, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de un bărbat de 38 de ani, în stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, distrugere şi tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Acesta este bănuit că la data de 22 iulie ar fi tras mai multe focuri de armă în direcţia unui autovehicul parcat în zona stadionului ,,Dan Păltinişanu”, în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 40 de ani.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

În vederea probării activităţii infracţionale a persoanelor implicate în eveniment, astăzi, 31 iulie a.c., poliţiştii timişeni, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, efectuează 6 percheziţii domiciliare, 4 în municipiul Timişoara şi 2 în mediul rural.

La activităţi participă aproape 50 de poliţişti de investigaţii criminale, specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, combaterea criminalităţii organizate, tehnicieni criminalişti şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*