Ultimele stiri

Percheziții DNA la sediul Consiliului Județean Bacău

Procurorii DNA fac percheziţii, joi dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Bacău, într-un dosar în care mai mulţi funcţionari ar fi suspectaţi de fapte de corupţie, afirmă surse judiciare. DNA a anunţat că cercetările sunt efectuate într-o cauză privind suspiciuni de corupţie din 2005-2012, scrie Mediafax.

Percheziţiile din judeţul Bacău au loc la 28 de adrese, printre care şi trei instituţii publice, într-o cauză privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2005-2012, a anunţat joi Direcţia Naţională Anticorupţie.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni de corupţie. În cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza judeţului Bacău, între care 3 instituţii publice”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

La percheziţii participă şi jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie. Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informaţii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*