Ultimele stiri

Percheziții în București și șapte județe la persoane ce dețin ilegal arme neletale

mascați

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase efectuează joi 26 de percheziții în Capitală și județele Constanța, Caraș Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Prahova și Teleorman la persoane bănuite de deținere ilegală de arme neletale supuse autorizării.

Potrivit unui comunicat al IGPR, perchezițiile se desfășoară la locuințele și autovehiculele unor persoane bănuite de deținere ilegală de arme neletale supuse autorizării, care ar fi fost achiziționate din Bulgaria.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii români și bulgari au rezultat indicii că, în cursul ultimelor 12 luni, 116 persoane de cetățenie română ar fi procurat și introdus în țară arme supuse autorizării, fabricate în Turcia și comercializate în Bulgaria.

Totodată, polițiștii efectuează și controale pentru verificarea respectării regimului armelor și munițiilor la 12 deținători de arme, de pe raza județelor Prahova, Caraș-Severin, Mehedinți și Gorj.

În activități sunt angrenați polițiști de la structurile de arme, explozivi și substanțe periculoase, criminaliști și luptători ai structurilor de intervenție de la inspectoratele de poliție ale județelor vizate și ai Poliției Capitalei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*