Ultimele stiri

Percheziții în Timiş şi Mehedinţi, într-un dosar privind decontări ilegale de servicii medicale

Poliţiştii fac joi şase percheziţii în Timiş şi Mehedinţi, într-un dosar privind decontări ilegale de servicii medicale. Printre persoanele vizate sunt administratorul unei reţele de clinici private, un medic şi angajaţi ai Direcţiei Antifraudă din CNAS, potrivit unor surse din Poliţie. Prejudiciul se ridică la aproximativ 100.000 de lei.

În anchetă ar fi vizaţi administratorul unei reţele de clinici private din Timiş, un medic, un director din Direcţia Generală Antifraudă din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi un angajat cu atribuţii de control din aceeaşi instituţie, scrie Mediafax.

Potrivit aceleași surse, Poliţia Română arată, într-un comunicat de presă, că percheziţiile sunt făcute într-un dosar de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, instrumentat de Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La percheziţii participă poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor şi procurorii Parchetului instanţei supreme. Acţiunea benefiziază de suportul de specialitate al SRI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*