Ultimele stiri

Percheziții în Timișoara! O clinică privată ar fi decontat ilegal servicii și rețete false

mascati

Percheziții la Timișoara și Drobeta Turnu Severin. Procurorii împreună cu mascații au descins la sediile unei clinici private, dar şi la locuinţele a doi politicieni din orașul de pe Bega. Oamenii legii spun că cei vizați au făcut decontări fictive la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiș.

La Timișoara anchetatorii au descins la sediul SelfMed, condusă de Diana Nicoară, soția lui Flavius Nicoară, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului. Descinderi au loc și la locuința lui Cristian Careba, fostul șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș, suspectat de anchetatori că ar fi facilitat aceste decontări.

Oamenii legii au informații că rețeaua deconta servicii medicale care nu erau efectuate, dar și rețete care erau decontate de angajații clinicii SelfMed cu sprijinul unor funcționari de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, mai exact din cadrul Direcției Regionale Monitorizare și Control Antifraudă.

Prejudiciul estimat de procurori în acest caz se ridică la 100.000 de lei. Deocamdată nu se cunoaște numărul persoanelor implicate în această rețea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*